Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Α.Λ.Α.: 38ο RALLY SPRINT "ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ" - ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  Αγωνιστική  Λέσχη  Αυτοκινήτου  (Α.Λ.Α)  υπήρξε ανέκαθεν η Λέσχη των επιτυχημένων και ασφαλών διοργανώσεων.
Στόχος πάντοτε των Διοικητικών Συμβουλίων και των πολυάριθμων μελών της , ήταν η ικανοποίηση των Αγωνιζομένων και των θεατών.
     Με τις ίδιες καλές προθέσεις και διάθεση, ως Αθλητικό Σωματείο πλέον, ανέλαβε και την διοργάνωση του Ράλλυ Μαύρο Ρόδο 2013.
Ενός αγώνα που επάξια κατέχει εξέχουσα θέση στην ιστορία του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Με έντονη και διαρκή την επιθυμία να δικαιώνουμε την καλή φήμη του αγώνα μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε και φέτος κάτι ξεχωριστό και ολοκληρωμένο που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των καιρών.
  Δυστυχώς, μία σειρά δυσάρεστων συγκυριών σε συνδυασμό με την κακή από μέρους μας εκτίμηση κάποιων παραμέτρων, δημιούργησαν το γνωστό σε όλους  τους εμπλεκομένους πρόβλημα του συγκεκριμένου αγώνα.
   Παρ’ όλα αυτά και συνεχίζοντας την προσπάθεια μας, σχεδιάσαμε, δοκιμάσαμε και τελικά επιλέξαμε μία άλλη διαδρομή τέλεσης του Αγώνα, στην γνωστή σε όλους και φιλόξενη περιοχή της  Κινέττας Αττικής.
 Έχει μήκος 12 χιλιόμετρα, καλό οδόστρωμα και πολλές προσβάσεις για τους θεατές. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σε 3 σκέλη.
   Διαβεβαιώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και θα πετύχουμε, ώστε να αρθεί και να ξεχαστεί η όποια αναστάτωση κι αν προκλήθηκε και να προσφέρουμε σε αγωνιζόμενους και φιλάθλους ένα αθλητικό διήμερο αντάξιο των προσδοκιών όλων μας.
   Με νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξουν όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα.
Για  το Δ.Σ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Λ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου