Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 16/6/2013: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


 

















  Την Δευτέρα 10/2 δόθηκε στο "Φλοίσβος Παρκ" συνέντευξη Τύπου των συνδιοργανωτριών λεσχών Α.Λ.Α.  και "Αγωνιστική λέσχη ΕΛΠΑ", για την Ανάβαση Ριτσώνας της επόμενης Κυριακής 16/6. Αλυτάρχης του αγώνα θα είναι ο έμπειρος Αντώνης Χατζημιχάλης, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα κάνει το παν για να τηρηθούν τα ωράρια και για να μην καθυστερήσει η  εκκίνηση λόγω της -όπως πάντα- καθυστερημένης προσέλευσης των θεατών. Οι τελικές συμμετοχές είναι 87, νούμερο μάλλον μέτριο για τα στανταρντς της Ριτσώνας αλλά  αρκετά μεγαλύτερο απο το 2012 και σίγουρα ικανοποιητικό για την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε (και αν την ίδια ημέρα δεν γινόταν το Τατόϊ της ΦΙΛΠΑ οι συμμετοχές θα είχαν περάσει εύκολα τις 100 μαζί με τα Ιστορικά, τα οποία  είναι μόνο 6 και δύσκολα  συμπληρώνουν κατηγορία, παρά το θέαμα που υπόσχονται τα Escort mk1 και mk2 των Γ. Κατσαρού και Λ. Αγγελάκη αντίστοιχα).
  Πολύ ενδιαφέρουσα συμμετοχή στο κυνήγι του (άτυπου, αλλα σημαντικού σε πρεστίζ) ταχύτερου χρόνου, είναι αυτή του Σ. Κατσίμη με το τετρακίνητο αγωνιστικό (αλλά όχι πολύ δυνατό) Audi STW των Αφων Καμπύλη της (πολυπληθούς πλέον) κατηγορίας Formula Saloon, όπου βεβαίως  υπάρχουν και αυτές των Πατσουρέα, Περατινού, Καμπύλη κ.α. Πλήθος δυνατών συμμετοχών και στην ΕΕ12 (επανεμφανίζεται και ο Μ. Ηλιόπουλος), με επικεφαλής βέβαια τον Λ. Κύρκο, τον οποίο όλοι θέλουν να περάσουν σε χρόνο χωρίς μέχρι στιγμής να τα καταφέρνουν, λόγω του μοναδικού συνδυασμού ταχύτητας, εμπειρίας, αυτοκινήτου και επιπέδου προετοιμασίας που διαθέτει ο πολυπρωταθλητής οδηγός. Αν κάποιο από αυτά τα συστατικά δεν υπάρχει σε αντίστοιχες ποσότητες, ο χρόνος του ανταγωνισμού υπολείπεται κάποια δευτερόλεπτα (παρ' ότι για όλους και για όλα υπάρχει η πρώτη φορά που θα κερδίσουν, καθώς και η πρώτη φορά που θα χάσουν!).
 Λεπτομέρειες, ωράρια, οδηγίες για τους θεατές και συμμετοχές, υπάρχουν στην σελίδα της Α.Λ.Α., στο www.ala-racingclub.gr

 ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου