Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ "ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΗΣ", 233-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Διοργάνωση Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 
ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


  Το δημοφιλές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων ρίχνει για το 2013 την αυλαία του με τον αγώνα 1η Ανάβαση Δερβενοχωρίων στις 23 & 24 Νοεμβρίου. Ελάτε να παρακολουθήσετε τους οδηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων σε μια νέα τεχνική και γρήγορη διαδρομή που θα κρίνει τα πρωταθλήματα της χρονιάς δίπλα στην Αθήνα!!!
  Η νέα διαδρομή των 4,7 χλμ, βρίσκεται στον δρόμο Μεταξά από τα Δερβενοχώρια προς Μονή Κλειστών .Θα την βρείτε 2,5 χλμ. μετά την διασταύρωση των δρόμων που έρχονται από τα χωριά Πύλη , Σκούρτα και Στεφάνη μέχρι το κρύο Πηγάδι (Ανεμογεννήτριες). Πρόκειται για μία γρήγορη, τεχνική διαδρομή που είναι και εξαιρετικά θεαματική, με πολύ καλό και πολύ φαρδύ οδόστρωμα. Έχει πάρα πολλά σημεία παρακολούθησης για τους θεατές που μπορούν να δουν μεγάλα κομμάτια της διαδρομής με ασφάλεια. Ο αγώνας αυτός είναι ο πλησιέστερος στην Αθήνα μειώνοντας έτσι τα έξοδα για τους αγωνιζόμενους και θεατές στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 
  Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη ενός άνθρωπου των αγώνων ,τον Βαγγέλη Παλαπανίδη που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας. 
  Την διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. που κατάφερε με ιδιαίτερα έντονη προσπάθεια και πολλές διαπραγματεύσεις να εξασφαλίσει την πραγματοποίηση του αγώνα κοντά στην Αθήνα ,πολιτική που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει και στις επόμενες διοργανώσεις του. Ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. φιλοδοξεί να οργανώσει ένα αγώνα υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσει θεατές και αγωνιζόμενους. Ο γενικότερος σχεδιασμός του αγώνα και ιδιαίτερα των μέτρων ασφαλείας και γίνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή Ταχύτητας και Αναβάσεων της Ομοσπονδίας μας.
  Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε για τις 23/24 Νοεμβρίου μετά από προτροπή –παράκληση της Τροχαίας Θήβας.

Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. Το Αθλητικό Σωματείο των Οδηγών.
Email: assoaamotorsport@yahoo.gr Tηλ.6949 013708

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου