Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

1ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4η Ε.Δ.!

Ασταμάτητο το πλήρωμα των Καρπάνου-Καρπάνου, επικράτησε και στις δύο ειδικές του 2ου loop και πλέον η διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή είναι μόλις 1.5 δλ., με μία ειδική να απομένει για το τέλος. Στις δύο αυτές διαδρομές κάλυψαν 14 δλ. από τους Βασιλειάδη-Βαρουξή και είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. Τα πλήρωμα του Citroen AX δείχνει να το διασκεδάζει και όπως τόνισε ο οδηγός, στόχος είναι η ράμπα του τερματισμού.  Τρίτοι έπεσαν οι Γύζης-Γύζης και πλέον είναι μακριά από την διεκδίκηση της νίκης, την οποία δεν κυνηγούσαν, όπως άλλωστε δήλωσε και ο οδηγός. Βέβαια, συνεχίζουν να βρίσκονται πρώτοι στην F2 , αυξάνοντας τη διαφορά τους στα 21 δλ. από τους Κοπανάκη-Φαρμάκη που ακολουθούν. Αρκετά πιο πίσω, οι τρίτοι της κατηγορίας Τασιόπουλος-Καρούσος με Citroen Saxo. Στα ιστορικά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το πρώτο loop, με τους Μανδρούκα-Τσάδαρη (Porsche 911 RSR), να παραμένουν επικεφαλείς με άνεση. Πίσω τους εξακολουθούν να βρίσκονται οι Καλύβας-Ψαράκου (Toyota Starlet) και Σταφυλοπάτης-Μαργέτης (Ford Escort MK1).
Δηλώσεις των οδηγών μετά το 2ο loop:
Π. Βασιλειάδης: Κατεβάσαμε τους χρόνους μας σε σχέση με το 1ο loop καθώς πλέον γνωρίζαμε καλύτερα τις ειδικές. Κάποιες στροφές στο Γυμνό είχαν χώματα από μπούκες των προπορευόμενων και αναγκαστικά κόψαμε. Θα πάμε φυλαγμένα με σκοπό να τερματίσουμε.
Ν. Καρπάνος: Σαφώς καλύτερα τώρα. Κάναμε σωστή επιλογή ελαστικών σε αυτές τα ειδικές και το ευχαριστιόμαστε περισσότερο. Θα παλέψουμε για τη νίκη και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε.
Ι.Γύζης: Το αυτοκίνητο ήταν πιο σταθερό τώρα. Κινηθήκαμε καλύτερα και πάμε να τερματίσουμε.


Αγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ            
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου