Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2013

  Παρά το ότι ο κόσμος (και οι άνθρωποι) έχουν εκσυγχρονιστεί και εκμοντερνιστεί υπέρ του δέοντος, είναι γνωστό ότι οι αναχρονισμοί καλά κρατούν. Και τι καλύτερο και πιο φανταχτερό παράδειγμα από την «παγκόσμια δεισιδαιμονία» στους φορείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που συνεχίζουν να παραλείπουν τον αριθμό «13» από τις συμμετοχές των αγώνων αυτοκινήτων, μοτοσυκλεττών και ταχυπλόων σκαφών!   Για δείτε λοιπόν, που εμείς στην χειμαζόμενη Ελλάδα του 2013 έχουμε την δυνατότητα να το αλλάξουμε αυτό! 
  Και κόντρα σε κάθε πρόληψη, αλλά και πρόβλεψη, θα μπορούσαμε να ορίσουμε τη χρονιά του «’13» σαν σημείο εκκίνησης για ένα καλύτερο, πιο ανθρώπινο, πιο οικονομικό, «εξορθολογισμένο» και πιο ευγενικό, σπορ. 
  Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να βοηθήσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, όχι απλώς με «εποικοδομητική κριτική», αλλά με ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ μόνο στους αγώνες που θεωρούν καλύτερους, πιο ευχάριστους και πιο ασφαλείς! 
  Και η επιλογή αυτή, πρέπει οπωσδήποτε να γίνει και από τις «Αρχές του Σπορ», δηλαδή την Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ και την ΟΜΑΕ, οι οποίες θα πρέπει να ασκήσουν ακόμα αυστηρότερο έλεγχο τόσο στις Λέσχες τους όσο και στους αγώνες που αδειοδοτούν. 
  Δεν είναι όμως τώρα η στιγμή για αρνητικές αναφορές, παρά μόνο για ευχές. Ευχές για τον καινούριο χρόνο, αλλά και συγχαρητήρια στους εκατοντάδες συμμετέχοντες των αγωνιστικών εκδηλώσεων του 2012, οι οποίοι στήριξαν το σπορ (πολλές φορές από το υστέρημά τους) και ταυτόχρονα το ανέδειξαν ως εξαιρετικά ασφαλές, αφού δεν σημειώθηκε ούτε ένα σοβαρό ατύχημα όλη την σαιζόν! 
  Χρόνια πολλά λοιπόν, και ευτυχισμένο το 2013! 
  Η «κατανάλωση» μπορεί να έχει περιοριστεί, αλλά το υλικό που ήδη υπάρχει είναι υπερ-αρκετό για μια αγωνιστική περίοδο που θα απολαύσουμε περισσότερη οδήγηση με χαμηλότερο κόστος: Το παιχνίδι τώρα εξαρτάται από την εξυπνάδα και την ευρηματικότητα των οργανωτών! 
  Και ένα είναι σίγουρο: Και το ’13 και το ’14 και για πολλά-πολλά χρόνια στο μέλλον, το AUTOSPORT, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, θα είναι κοντά σας για ενημέρωση και σχολιασμό των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν. 



(Θα μας επιτρέψετε βέβαια «διακοπές» μέχρι τις 7/1/2013. Μέχρι τότε, δεχθείτε τις ειλικρινείς ευχές μας για σωματική και ψυχική υγεία!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου