Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 19ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" - ΜΕ 24 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


  Με τα σημεία των καιρών να είναι απαρχής της αγωνιστικής χρονιάς δυσοίωνα, η αγωνία στα γραφεία της Λ.Α.Β. για τον τελικό αριθμό συμμετοχών στο 19ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος ήταν δεδομένη. Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 10.00 μ.μ. με την λήξη προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, η αγωνία έγινε χαρά καθώς
την λέσχη τίμησαν με την συμμετοχή τους 24 ιδιαίτερα αξιόλογα πληρώματα.   Ενδιαφέρον παρουσιάζει το προφίλ των συμμετοχών, αφού προμηνύει δυνατές κόντρες για τις πρώτες θέσεις του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Τα «νούμερα» έχουν ως εξής: 11 αγωνιστικά στην Α7/ΕΑ7, έξι στην Α6/ΕΑ6, τρία στην Ε11 και από μια στις κατηγορίες Ν4, Α8, και Α5.
  Συγκεκριμένα στην Ν4 βλέπουμε το Mitsubishi Lancer Evo X των Τζαμπάζη - Ζακχαίο, στην Α8 το Mitsubishi Lancer Evo VIII των Μπατσάρα – Μπατσάρα, στην Ε12 το θηριώδης Renault 5T Maxi με πλήρωμα τους πατέρα και γιο Μανωλόπουλο και στην Α5 το Toyota Yaris των Βελέζη – Στράτζαλη.
  Η «βεντέτα» στην Α6 καλά κρατεί και οι όποιοι αγωνιστικοί λογαριασμοί θα ξεκαθαρίσουν στο 19ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος με τα τρία Peugeot 106 S16 των Κουμποτή-Μαυροματίδη, Αργυρίου – Γκάλφα και Θεοφανίδη – Θεοφανίδη να παρατίθενται έναντι των Suzuki Swift και Ignis Sport των Αναγνωστάκη και Διαμαντόγλου – Απρόμουγγο αντίστοιχα. Τα νερά έρχεται να ταράξει το πολύ γρήγορο στα χέρια των Παπαναστασίου – Αγγελή, Citroen Saxo VTS.
  Στην «συμμορία των 11» θα κονταροχτυπηθούν οι Βαλαβάνης-Καπάρας και Μπαξεβανάκης – Μπαξεβανάκης αμφότεροι με Honda Civic Type R. Το λευκό Citroen DS3 με τους Παυλίδη – Κυρλαγκίτση, το μπλε Peugeot 306 και η ασημί Citroen Xsara VTS με τους εξελισσόμενους Βαϊτσίδη – Τρούπα και Τριχίδη – Τριχίδη. Ο Κόκκαλης και οι εκ δράμας προερχόμενοι Τσικογάννης – Ταμπακόπουλος με Renault Clio, τα δύο Seat Ibiza με πληρώματα τους Καραγκιοζόπουλο – Σερσέμη και Λάκη – Τριανταφυλλίδη και την 11άδα να συμπληρώνουν οι Πικνάδας – Κλεισιάρη με VW Golf III και Κούκας – Ιωαννίδης με Ford Escort RS. 
  Ενδιαφέρουσα είναι όμως και η κατηγορία Ε11 με τους ύποπτους για βάθρο «Χριστόφορο» - Τηλιόπουλο, Ανδρεάδη – Μαυρίδη με VW Golf II αντίστοιχα και τους αφοί Κωνσταντινίδη με Citroen ZX Kit Car.
  Να υπενθυμίσουμε πως η ειδική διαδρομή «Πολυδένδρι» των 17.95 χλμ. θα διεξαχθεί τρεις φορές με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 10.00 π.μ., ήτοι σημαίνει πως οι θεατές θα πρέπει να περάσουν με τα οχήματά τους το αργότερο στις 9.00 π.μ. από το τραπεζάκι του Σ.Ε.Χ. 
  Η Λ.Α.Β. εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό και στους θεατές μια όμορφη και δυνατή αγωνιστικά Κυριακή. 

Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας 
Φιλίππου 25 (γρ.10 Κτίριο Δημοτικής Αγοράς)
59100 Βέροια

filipposrally.blogspot.gr
email: lavverias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου