Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ: 1-2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Λ.Α.)

  Για 56η χρονιά η γνωστή, ενδιαφέρουσα και απαιτητική διαδρομή της Ριτσώνας θα φιλοξενήσει τα γρήγορα περάσματα και την μυρωδιά του καμμένου λάστιχου από τις προσπάθειες των Ελλήνων οδηγών.
Ύστερα από έγκριση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδαίων και την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (για την Αττική), η μία από τις μακροβιότερες λέσχες της Αθήνας, η ιστορική Α.Λ.Α. και τα μέλη της θα ενώσουν και πάλι την εμπειρία τους για να διοργανώσουν και να κλείσουν την αυλαία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων με την πιο δημοφιλή Ανάβαση του Πρωταθλήματος στις 1 και 2 Δεκεμβρόυ 2012 που προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2012 για όλες τις κατηγορίες σύγχρονων και ιστορικών αυτοκινήτων καθώς και Formula Saloon.
Οι παροχές της Δημοτικής Αρχής Χαλκιδαίων προς την Οργάνωση διασφαλίζουν ότι η διαδρομή θα βρίσκετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , τόσο το οδόστρωμα όσο και σε μέτρα ασφαλείας.
Το ξενοδοχείο ’’Πέλαγος’ στην Χαλκίδα, προσφέρει ειδικές τιμές για τους αγωνιζόμενους και για τους θεατές  που θα θελήσουν να κάνουν μια εκδρομή και να παρακολουθήσουν τις δοκιμές και τον αγώνα το Σαββατοκύριακο  1 και 2 Δεκεμβρίου.
Πιο πολλές πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης Βολονάκη 3, Αμπελόκηποι ,
τηλ: 210 6923180, φαξ: 2106923180 και στον ιστότοπο : www.ala-racingclub.gr
Σας περιμένουμε όλους εκεί ! (…και όταν λέμε όλους , εννοούμε όλους …) 

Από το Γραφείο Τύπου του Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου