Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

33η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές για όλους τελειώνουν στα τέλη Αυγούστου και για άλλους τότε ξεκινούν.
Ο λόγος για τον ¨θίασο¨ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγώνων Αναβάσεων όπου μεταφέρετε στην πόλη μας και στην πανέμορφη Πορταριά για τη διεξαγωγή του 5ου γύρου του θεσμού.
Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει για μία ακόμη χρονιά η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Β), που κατά παράδοση διοργανώνει καλούς αγώνες.
Βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική ευθεία για τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος αναβάσεων (μετά την Πορταριά απομένει ένας αγώνας) και το ενδιαφέρον, στην πιο λαοφιλή μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι στα ύψη!!
Η φετινή Ανάβαση Πορταριάς μετρά 33 συνεχή χρόνια στο καλεντάρι του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και είναι μία από τις κορυφαίες συναντήσεις της χρονιάς, με τη συγκεκριμένη διαδρομή να είναι η αγαπημένη των αγωνιζόμενων και των θεατών αφού η περιοχή του Πηλίου προσφέρεται για ένα ευχάριστο αγωνιστικό διήμερο, αλλά συνάμα να αποτελεί και μία από τις πλέον…….. τεχνικές διαδρομές αναβάσεων.
Η προετοιμασία για την διεξαγωγή του αγώνα της 33ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2013 στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται και παρά την οικονομική κρίση το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, με όλους τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν παρών.
Στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα, οι συμμετοχές ξεκινούν στις 2 Σεπτεμβρίου και λήγουν στις 20 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Ημέρα του αγώνα η Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης 10:00 το πρωί.
Ο δρόμος για το Σάββατο 28/9 θα κλείσει στις 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς έως και το πέρας των δοκιμών και για την Κυριακή 29/9 από της 09:00 το πρωί. Εναλλακτική διαδρομή μέσω Κουκουράβας.
Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να επιλέξουν ένα ευέλικτο μέσο μεταφοράς και όχι το αυτοκίνητο λόγω κυκλοφοριακού προβλήματος.
Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Portaria Hotel and Spa, καθώς και η απονομή των επάθλων στους νικητές η οποία θα γίνει μετά τον αγώνα και ώρα 15.00.
Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου