Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ATHENS MOTOR SHOW 2013, 2-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αυξημένο αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της Έκθεσης Αυτοκινήτου ʽʽAthens Motor Show 2013ʼʼ που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας, επί της παραλιακής λεωφόρου) από 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013.

Με εμπειρία μερικών δεκαετιών στην διοργάνωση Εκθέσεων, αλλά και με τη σχέση κοινού σκοπού με τις εισαγωγικές εταιρείες, από την επιτυχημένη διοργάνωση 7 Διεθνών Εκθέσεων Αυτοκινήτου, είμαστε σε θέση, ακόμα και σε περίοδο ύφεσης να διοργανώσουμε μια έκθεση που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες του κοινού και των εκθετών και θα παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Οργανωτής: H EXPA Εκθέσεις-Συνέδρια έχει 35ετή εμπειρία στην διοργάνωση δεκάδων επιτυχημένων εκθέσεων όλων των θεμάτων, αλλά κυρίως είναι γνωστή ως η εταιρεία που σαν ανάδοχος οργανωτής για την Διεθνή Έκθεση της Αθήνας έχει διοργανώσει -από το 1995 μέχρι σήμερα- και τις επτά Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου, τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες στην Ελλάδα.

Ο Χώρος: Η Αίθουσα Ξιφασκίας στο πασίγνωστο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού πέραν από την εύκολη πρόσβαση από την παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, είναι επίπεδη, ψηλοτάβανη (7μ) αλλά το κυριότερο διαθέτει δίπλα στον εκθεσιακό χώρο την πίστα του Αεροδρομίου για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και Test Drive με δωρεάν και άνετο Parking.

Ο Χρόνος: Οι αρχές Νοεμβρίου των μονών ετών έχουν το προτέρημα να απέχουν λίγες εβδομάδες από την Διεθνή Έκθεση της Φραγκφούρτης, με αποτέλεσμα να είναι νωπές οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας και άρα επίκαιρη η αντίστοιχη προβολή τους στην χώρα μας.

Οι Παράλληλες εκδηλώσεις: Στους εξωτερικούς χώρους εκτός από την δυνατότητα Test Drives, θα οργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις-εκπλήξεις και happenings που θα χαρίσουν άφθονο θέαμα και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.6800600 ή expa@expa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου