Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

11o ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΡΑΛΛΥ: ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΕ)


Οδηγοί- Συνοδηγοί

Γρηγόριος Νιώρας (ΓΝ)– Κωνσταντίνος Κάκαλης (ΚΚ)SUBARU IMPREZA
«Τaz» (Τ)- Κωνσταντίνος Σούκουλης (ΚΣ) MITSUBISHI LANCER EVO IX
Πάνος Κωνσταντάκος (ΠΚ)– Θεόδωρος Σιδεράκης (ΘΣ) SUBARU IMPREZA WRX STI

Ε: Συγχαρητήρια, είστε οι φετινοί πρωταθλητές. Πιστεύατε στην κατάκτηση της νίκης;
ΓΝ: Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι με ήδη 4 βαθμούς μπροστά. Απο την αρχή το παλέψαμε να είμαστε κοντά στον τίτλο. Οι επιλογές μας αποδείχθηκαν σωστές. Το αυτοκίνητο ήταν αξιόπιστο και φτάσαμε μέχρι εδώ που φτάσαμε.
Ε: Τι έχετε να επισημάνετε για τον αγώνα;
ΚΚ: Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Δεν θύμιζε Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά ένα οποιοδήποτε χωμάτινο ράλλυ. Νιώθω τυχερός που συμμετέχω ως συνοδηγός του Γρηγόρη Νιώρα. Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν πολύ καλος. Στο δεύτερο πέρασμα της ειδικής διαδρομής «Καρυά» είχαμε κλαταρισμένο λάστιχο και διάφορα άλλα προβλήματα, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Τέλος, συγχαρητήρια στην ΕΛΠΑ για την πολύ καλή οργάνωση του αγώνα.
Ε: Πώς ήταν για σας ο αγώνας; Θα έχετε του χρόνου συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα;
«Τaz»: Περάσαμε πολύ ωραία, διασκεδάσαμε πολύ. Είχα πολύ καιρό να συμμετάσχω σε αγώνα. Παρόλ΄ αυτά, κάναμε ένα καλό αγώνα και σε κάποια σημεία κινηθήκαμε γρήγορα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά να βελτιωθούν οι συνθήκες στη χώρα και θα συμμετάσχουμε.
Ε: Πώς ήταν ο αγώνας για σας;
ΚΣ: Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, περάσαμε καλά. Είχα καιρό να αγωνιστώ μαζί με τον «Taz», γι΄ αυτό και πήραμε την απόφαση να λάβουμε μέρος στον αγώνα,
Ε: Ο σημερινός αγώνας ήταν ένας σκληρός αγώνας για σας;
ΠΚ: Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πολύ σκληρός, «light» θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω για τα δικά μας δεδομένα, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Ο αγώνας ήταν φτιαγμένος κατά τη γνώμη μου για τα Ιστορικά. Απλώς θα μπορούσε να είναι πιο σκληρός, επειδή αυτό που φέρνει στο μυαλό είναι το Ράλλυ Ακρόπολις.
Ε: Θα μας πείτε πώς ήταν ο αγώνας και από το δεξί μπάκετ;
ΘΣ: Ήταν πολύ ωραίος ο σημερινός αγώνας από αγωνιστικής πλευράς και από τη θέση του συνοδηγού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο καιρό και τώρα αρχίζει να καρποφορεί. Μας άρεσε ο αγώνας, είχαμε και τις δύσκολες στιγμές μας, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Αγωνιστικό τμήμα ΕΛΠΑ
11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου