Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

33ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες στο 33ο Ράλλυ Παλάδιο που διοργάνωσε η Start Line με κέντρο τη Νέα Πέραμο. Οι εναλλαγές στον καιρό και κυρίως η βροχή ταλαιπώρησαν πνευματικά οδηγούς και συνοδηγούς και η διαδικασία επιλογής ελαστικών έγινε μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά. Νικητές ήταν οι Ξενοφώντας Νικολόπουλος – Αλέξανδρος Τσιάπας με Mitsubishi EVO VI τους οποίους ακολούθησαν οι Νίκος Ζάχος – Ηλίας Παναγιωτούνης με ίδιο αυτοκίνητο. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με Mitsubishi EVO IX που ήταν και νικητές στην κλάση Ν4.
  Στην F2 και την Α6 η νίκη πήγε στους Βασίλη Ζάχο – Βαγγέλη Ασπρόμουγκο με το Citroen C2R2 οι οποίοι άφησαν στη δεύτερη θέση τους νικητές της Α7 Γιάννη Χεκιμιάν – Κώστα Κακαλή με Honda Civic Type-R . Στην Ομάδα Ε νικητές ήταν οι Διονύσης Τροβάς – Ελένη Μαλακτάρη με BMW M3, ενώ στην ΕΕ10 η νίκη πήγε στους Δημήτρη Δούφα – Αντώνη Μαλτέζο με Citroen AX. Στην Α5 επικράτησαν οι Γιάννης Συλλάς – Ανδρέας Βίγκος με Peugeot 106, ενώ στην Ν2 με εξαιρετική επίδοση αφού βρέθηκαν στην 13η θέση της γενικής, νικητές αναδείχθηκαν οι Σωτήρης Κυριαζής – Σπύρος Χατζηπαναγιώτου με Citroen Saxo VTS.
  Στα Ιστορικά και τις κατηγορίες 1 και 2 νικητές ήταν οι Ανδρέας Καροτσιέρης - Παναγιώτης Κατάρας με Porsche 911 Carrera, ενώ στις κατηγορίες 3 και 4 η νίκη πήγε στους Λευτέρη Μανδρούκα - Νίκο Τσάδαρη με Porsche Carrera RSR.

Για τα αποτελέσματα, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου