Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

3o ΠΑΤΡΑ MOTOR SHOW ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΜΠΑ, 29-30/6/2013




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2 
Η ΦΙΛΜΠΑ στις 29 και 30 Ιουνίου 2013 με συνδιοργανωτή τον Όμιλο PlusMedia και την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων - ΟΝΑΠ , του ΟΛΠΑ και του Λιμεναρχείου Πατρών, διοργανώνει το 3ο PMS (Patras Motor Show) στον ευρύτερο χώρο της προβλήτα του Μόλου της Αγ. Νικολάου, με έναρξη το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 18:00 και λήξη την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 20:00......
Η Πανελλήνια Έκθεση των CLUBS που έχει καθιερωθεί πλέον θα συγκεντρώσει τα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών μαζί με Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Αντίκες, Φόρμουλες, Ιδιοκατασκευές, Ιστορικά Αγωνιστικά, αυτοκίνητα Αντιπροσωπειών και κάθε μορφή του Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος και όχι μόνο.
Για το 2013 οι εκπλήξεις δεν θα είναι λίγες καθώς τα εκθέματα που έχει εξασφαλίσει η Οργανωτική Επιτροπή θα αφήσουν όλους τους επισκέπτες άναυδους. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς όπου θα βραβευθούν τα καλύτερα οχήματα μεταξύ των 23 κατηγοριών. Η Έκθεση νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών από τις αντιπροσωπείες, μαζί με τα Πολιτιστικά δρώμενα που θα διεξαχθούν, δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Συναυλίες dance shows με εκπλήξεις , db drag contest και car and moto wash show θα κλέψουν την παράσταση. Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και διαγωνισμός με την Ονομασία "CARS & QUESTIONS" όπου ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στο Μηχανοκίνητο, κερδίζοντας πολλά δώρα. Η μεγάλη προσθήκη για φέτος θα είναι η παρουσία Διαχρονικών Μηχανοκίνητων Εκθεμάτων Δημοσίων Υπηρεσιών.
Η ΦΙΛΜΠΑ με ανάρτηση στο site www.filmpa.gr κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών ενώ εκεί μπορείτε να βρείτε και τον Ειδικό Κανονισμό της Εκδήλωσης και την Δήλωση Συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6948460332 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου