Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

RALLY SPRINT ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!



  Και όνειρο θερινής νυκτός ήταν η διοργάνωση ενός  rally sprint σε διαδρομή 10 χλμ. (Χ 3) μέσα στο Ελληνικό! Οι νέες δυνάμεις που εμφανίστηκαν μετά την αναγνώριση της Ομοσπονδίας αλλά και η "κρατική" πλέον υπόσταση και το κύρος που αυτή η αναγνώριση έδωσε στην αρχή του Σπορ, μας κάνουν τώρα να ελπίζουμε ότι μετά τον αγώνα της 30ης Ιουνίου (που αναμένεται ιδιαίτερα επιτυχημένος και απο αριθμό συμμετοχών και απο προσέλευση θεατών), ίσως να περιμένουμε και διοργάνωση ενός αγώνα ταχύτητος μέσα στο αεροδρόμιο! Θυμηθείτε ότι τα Α.Σ. Υπερείων και Αρτεμις που διοργανώνουν το Ράλλυ Σπριντ είχαν αναλάβει την διοργάνωση του πρτου (αργοπορημένου) αγώνα Ταχύτητας, ο οποίος ουτε προβλήθηκε ούτε και εξηγήσεις δόθηκαν για την αναβολή του. Πιθανόν οι οργανωτές να είχαν εν τω μεταξύ "χτυπήσει και ανοίξει" την πόρτα του Ελληνικού (κάτι δύσκολο, χρονοβόρο, ακριβό και ψυχοφθόρο, όπως γνωρίζουν όσοι έχουν στο παρελθόν μπέξει με την  δημόσια διοίκηση και τους απίθανους γιάπηδες και γιάπησες που διαχειρίζονται την δημόσια περιουσία), οπότε φυσικό ήταν να θελήσουν να μεταφέρουν την ταχύτητα ΜΕΣΑ στην Αθήνα! Και γιατί όχι, αφού στο Ελληνικό ήδη γίνονται dragster, test rides, εκθέσεις και τώρα rally sprint? Aν όλα λοιπόν εξελιχθούν καλώς στις 29 και 30 Ιουνίου, τότε πιθανόν να δούμε και Ταχύτητα στο Ελληνικό, μιά εκδήλωση που θα είναι "η Μητέρα" όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων! Άρα, η ευθύνη για μια ομαλή διοργάνωση πέφτει πλέον στους ΘΕΑΤΕΣ, οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόλυτα πειθαρχημένοι και να μην πιστεύουν ότι παρακολουθούν Ράλλυ στο βουνό. Αν οι οργανωτές καταφέρουν να "επικοινωνήσουν" με τον κόσμο και ει δυνατόν να τον "πείσουν για την σημασία που θα έχει αυτός ο αγώνας για το μέλλον του Σπορ, τότε βρισκόμαστε ενώπιον πραγματικά μεγάλων διοργανώσεων! Δημ. Παπ.

*Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των οργανωτών.



Ο Μελανίων και η ΑΛΑΜΕ, με την τεχνική υποστήριξη της IRON TEAM , οργανώνουν αγώνα rally sprint στο αεροδρόμιο του Ελληνικού στις 30 Ιουνίου.
Ο αγώνας αυτός , προσμετράει στο  Έπαθλο Αττικής. 
Με πρόσφατη απόφαση της ΟΜΑΕ, ο αγώνας θα προσμετρήσει και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Μια "περίεργη" ιδέα, ένας αγώνας σε αστικό περιβάλλον, στους δρόμους και τα πλακόστρωτα ανάμεσα στα γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, παίρνει σάρκα και οστά.
Το μήκος της ειδικής διαδρομής,η οποία επαναλαμβάνεται 3 φορές, είναι 10 χιλιόμετρα ενώ της απλής μόλις 100 μέτρα .
Οι αναγνωρίσεις θα γίνουν μόνο το Σάββατο πριν τον αγώνα ( 9.30 - 20.30 ) και ο αριθμός των αναγνωρίσεων θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των συμμετοχών. 
Το Σάββατο επίσης ( 14.30 - 20.30 ) θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος στο service park όπου και μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα τα αγωνιστικά και τα service.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και λήγουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 17.00 .
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΑΛΑΜΕ ( Ελευθερίας 51 Άλιμος, 210 9403983 - συνεργείο μοτοσυκλετών Κωβαίος) ή ηλεκτρονικά στο www.activentry.com  
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχει εξοφληθεί η συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου.
Η οργάνωση καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την άρτια υλοποίηση της ιδέας, στοχεύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις. Την οδηγική απόλαυση, την ασφάλεια των πληρωμάτων, την εύκολη και άνετη όσο και ασφαλή θέαση από τους φιλάθλους μας και την ευκολία εργασίας των service. Θα υπάρχει άνετος χώρος για service park, ξεχωριστός χώρος για parking των ιδιωτικών αυτοκινήτων των πληρωμάτων,parking θεατών μόλις 150 μέτρα από το επίκεντρο του αγώνα, τουαλέτες, ηχητικά συστήματα, εκφώνηση και συνεντεύξεις όλη την ημέρα.
Η καινοτομία και το μεράκι των "νέων" οργανωτών (με την πολύπλευρη στήριξη του ΣΟΑΑ, των σωματείων ΥΠΕΡΕΙΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΣΦΑ, ΣΦΙΚΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και πολλών φίλων του χώρου των αγώνων) , πιστεύουμε ότι θα είναι εμφανής και ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όσων βρεθούν στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΜΕΛΑΝΙΩΝ - ΑΛΑΜΕ - IRON TEAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου