Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ DRAG DAY ΓΥΡΙΣΕ!!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

  Η Pro Action μετά από πολλές προσπάθειες πολλών χρόνων επιτελούς κατάφερε να ανοίξει τον ναό του Drag Day , το Ελληνικό… και όπως ήταν λογικό , ο βασιλιάς επέστρεψε!!
  Το μεγαλύτερο Drag event που έχει ποτέ γίνει ποτέ  σε ελληνικό έδαφος , μόλις πέρασε στην ιστορία , και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.
  Το παρασκευο - σαββατοκύριακο 7 , 8 και 9 Ιουνίου το αεροδρόμιο του Ελληνικού άνοιξε τις πόρτες του σε έναν χώρο που  η Pro Action είχε στήσει τα πάντα στην εντέλεια και μάλιστα με  τις περισσότερες κερκίδες που έχουν ποτέ μπει σε αγώνα.
  Την παρασκευή έγινε ο διοικητικός έλεγχος των Αθηναϊκών συμμετοχών καθώς και η τακτοποίηση τους στα pits.
  Το σαββατοκύριακο  πάνω από  6000 θεατές πέρασαν από το αεροδρόμιο και είδαν πάνω από 1400 περάσματα!!!  μιας και οι περίπου 200 συμμετοχές  έκαναν από 4 περάσματα κάθε μέρα ,  πράγμα το οποίο οφείλετε στην υποδειγματική ροη και συνεργασία όλης της ομάδας της Pro Action.
  Στο θέμα της πρόσφυσης η Pro Action πέτυχε τον στόχο της ,  μετά από 2 μερόνυχτα σκληρής δουλειάς με κόλες , λάστιχα και μεθανόλες  , παρέδωσε μια πίστα με τέτοια πρόσφυση που απλά άλλες πίστες κάνουν αρκετά  χρονιά για  να την  αποκτήσουν..
  Όλες οι ομάδες με τους οδηγούς τους και τα αυτοκίνητα τους έγραψαν πολύ δυνατούς χρόνους και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το Ελληνικό tuning είναι σε παρά πολύ υψηλό επίπεδο.
  Σε όλες τις κατηγορίες μέχρι και το τελευταίο πέρασμα άλλαζαν οι πρώτες θέσεις , πράγμα το οποίο δείχνει το ποσό καλά ήταν όλοι προετοιμασμένοι.
  Το menu είχε και λίγο Drift……τέσσερις οδηγοί από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Dcg Drift ήταν εκεί με τα αμάξια τους και όπως καταλαβαίνετε …… ξεσήκωσαν όλους τους θεατές γεμίζοντας με καπνό όλο το 400αρι!!
  Μετά το 4ο πέρασμα της Κυριακής έγιναν και οι απονομές με παρά πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
  Το Drag Day του Ελληνικού πέρασε στην ιστορία και  οι περισσότεροι έχουν ήδη το μυαλό τους στο επόμενο…….

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO ΕΔΩ….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου