Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ "ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΗΣ" ΜΕ 70 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


  Όλα είναι έτοιμα πλέον για την τελευταία Ανάβαση του 2013 που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, στα όρια των νομών Αττικής και Βοιωτίας. Οι 70 συμμετέχοντες και οι θεατές που προετοιμάζονται να παρακολουθήσουν μια Ανάβαση διαφορετική από τις άλλες, δεδομένου του ότι η συγκεκριμένη διαδρομή για πρώτη φορά, ευελπιστούν πως οι καιρικές συνθήκες το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι τέτοιες που θα επιτρέψουν σε όλους να απολαύσουν τον αγώνα.

Σημειώστε πως στα Δερβενοχώρια για πρώτη φορά σε αγώνα Ανάβασης θα τοποθετηθούν επιβραδύνσεις αλλάζοντας την μορφολογία της διαδρομής σε κάποια σημεία, κάνοντας τη σίγουρα πιο ασφαλή, ίσως και πιο θεαματική.
Υπενθυμίζοντας πως ο αγώνας βρίσκεται στην μικρότερη δυνατή απόσταση από την Αθήνα, σημειώνουμε πως η διαδικασία της απονομής των επάθλων θα γίνει στον τερματισμό της Ανάβασης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των θεατών και στην απονομή.
Οι κυριότερες προσβάσεις για τους θεατές είναι οι εξής:
1)Από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού βγαίνετε στην Λεωφόρο Φυλής, φτάνετε στην Χασιά (προτιμήστε τον περιφερειακό δρόμο). Μετά τις τελευταίες ταβέρνες στο πλάτωμα όπου δεξιά πάτε προς Μονή Κλειστών στρίβετε αριστερά και μετά από περίπου 11,5 χιλιόμετρα ανηφορικής διαδρομής βρίσκεστε στον τερματισμό της Ανάβασης.
2)Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου φτάνοντας στην Ελευσίνα στρίβετε δεξιά προς Θριάσιο Νοσοκομείο. Έχοντας το Νοσοκομείο δεξιά μας συνεχίζουμε ευθεία και φτάνουμε στα Τσιμέντα Τιτάν και στην διχάλα στρίβουμε δεξιά και ακολουθώντας την παλαιά ειδική διαδρομή «Στεφάνη» φτάνουμε στο χωριό Στεφάνη. Μετά το τέλος του χωριού σε ένα περίπου χιλιόμετρο φτάνουμε σε παλλόμενο φανάρι όπου στρίβουμε δεξιά στην μεγάλη ευθεία και σε ένα χιλιόμετρο φτάνουμε στα pits.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου