Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σ.Ο.Α.Α: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Μετά από αλλεπάλληλα ερωτήματα συναθλητών σε  σχέση με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. γνωρίζει στους οδηγούς μέλη του ή μη τα εξής:
Από την 15/2/2013 έχουμε στείλει την παρακάτω επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στις διευθύνσεις, info@omae-epa.gr, etheapress@elpa.gr ,και info@eloaam.gr ,για την οποία μέχρι και σήμερα 28/2/2013 δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

 Κύριοι

Μετά από έντονες φήμες (που δεν έχουν διαψευστεί) για την ύπαρξη ή μη εν ισχύει ασφαλιστηρίου συμβολαίου και με αφορμή την αναβολή (για τον λόγο αυτό) εκδήλωσης Drift στο Kartodromo μόλις πριν λίγες ημέρες, ο ΣΟΑΑ εκφράζει την αγωνία των μελών του σχετικά με την τύχη των αγώνων αυτοκινήτου και kart που έχουν προκηρυχθεί το 2013.
Ερωτούμε λοιπόν τα εξής:

1) Υπάρχει εν ισχύει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ώστε να διοργανωθούν απρόσκοπτα οι διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2013;

2) Με δεδομένο το ότι, τα χρήματα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι χρήματα που έχουν καταβάλλει οι αγωνιζόμενοι μέσω της έκδοσης αγωνιστικών αδειών, της πληρωμής παραβόλων συμμετοχής, της έκδοσης αγωνιστικών πινακίδων, κ.λπ., θέλουμε να μας πληροφορήσετε τι έγιναν τα χρήματα αυτά και πως προέκυψε (το επίσης φημολογούμενο χωρίς δική σας διάψευση) χρέος των 110 χιλιάδων ευρώ, που θέτει σε κίνδυνο τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της χρονιάς;

Παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας, ώστε να ενημερώσουμε εγκαίρως τα μέλη μας.

           Με εκτίμηση,

               Το ΔΣ 


Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. εκφράζει τις έντονες ανησυχίες του σχετικά με την τύχη των αγώνων του τρέχοντος έτους ,ενώ σαφώς δεν μπορεί να δώσει καμμία απάντηση για το που πήγαν τα χρήματα των αγωνιζομένων και δεν πληρώθηκε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο .
Πέραν τούτου το Δ.Σ. διατυπώνει τις έντονες αμφιβολίες του σχετικά με το πότε ανεστάλη ή ισχύς του τρέχοντος ασφαλιστηρίου συμβολαίου ,έχοντας κατά νου και το ενδεχόμενο ότι διοργανώθηκαν αγώνες χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.
Για τούς λόγους αυτούς ζητάμε δημόσια να μας ενημερώσει η οποιαδήποτε αρχή του σπορ (ΟΜΑΕ,ΕΠΑ-ΕΘΕΠΑ, ΕΛΟΑΑΜ, κλπ) ποια ακριβώς ημερομηνία έγινε η καταγγελία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου από την ασφαλιστική εταιρία.
Ως εκ τούτων το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. διαβεβαιώνει τους συναθλητές οδηγούς  ότι θα παρακολουθήσει από κοντά και σε όλα τα επίπεδα τις διεργασίες εξασφάλισης νέου συμβολαίου και των ακριβών όρων αυτού προκειμένου να μην διεξαχθεί κανενός είδους αγώνας αυτοκινήτου-καρτ χωρίς πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου