Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑ/ΕΘΕΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

  Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στις 11/03/13 και μετά την άρνηση του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ ως προς την εκχώρηση της οικονομικής διαχείρισης των Ελληνικών Αγώνων (δικαιώματα και υποχρεώσεις), κάτι το οποίο έχει ζητηθεί από τον Ιανουάριο του 2013 και έχει τεθεί θέμα προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ στις 15 Ιανουαρίου 2013, σήμερα το μεσημέρι τα μέλη της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ αποφάσισαν και δήλωσαν την παραίτησή τους.
  Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δηλώνει κατηγορηματικά ότι παρέχει πλήρη εμπιστοσύνη τόσο στην Επιτροπή Αγώνων όσο και στα άτομα που την απαρτίζουν και συνεχίζουν να εργάζονται μαζί με μοναδικό σκοπό την όσο το δυνατόν ταχύτερη αναγνώριση της Ομοσπονδίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διακόπτοντας από σήμερα την οποιαδήποτε συνεργασία της Ομοσπονδίας με την ΕΛΠΑ.
  Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ ας αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι τόσο στους Αγωνιζόμενους όσο και στα Σωματεία/Οργανωτές. 
  Η ΕΠΑ της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει το έργο της για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και μετά την αναγνώριση της Ομοσπονδίας. 



Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου