Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

GTCC: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  Η Συντονιστική Επιτροπή του GTCC θα ήθελε να ενημερώσει όλα τα club μέλη, καθώς και τους συμμετάσχοντες οδηγούς, ότι όπως όλος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα, έτσι και εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την υπό ίδρυση ομοσπονδία, τη λύση του προβλήματος με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την διεξαγωγή και πάλι των αγώνων.   Σε όλο το προηγούμενο διάστημα, συνεδριάσαμε πολλές φορές και φτιάξαμε με όλα τα club τον νέο κανονισμό, κάναμε επαφές με τις διοργανώτριες λέσχες και τις 2 ομοσπονδίες (ΟΜΑΕ, ΕΛΟΑΑΜ) για την κατάρτιση του προγράμματος του 2013, ενώ ήρθαμε σε συμφωνία και με χορηγούς για τη νέα χρονιά. 
  Δυστυχώς η αναστολή όλων των αγώνων, έφερε πίσω όλα τα θέματα, με συνέπεια να μην έχουμε ανακοινώσει ακόμα ημέρα και μέρος για την απονομή του 2012, όπου και θα γινόταν παρουσίαση του νέου κανονισμού και του προγράμματος αγώνων για το 2013. 
  Επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν προκηρύξαμε καν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ήταν την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Καρτόδρομο.
  Ελπίζουμε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, ώστε να δρομολογήσουμε όλα τα παραπάνω και να δώσουμε και πάλι ραντεβού με τους φίλους οδηγούς των οργανωμένων club στις πίστες και να κάνουμε αγώνες με ασφάλεια. 


Η Σ.Ε. του GTCC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου