Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Α.Λ.Α.: 38ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ "ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ" : ΜΕ 35 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)



Με 35 συμμετέχοντες θα διεξαχθεί το 38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο Sprint, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013, με επίκεντρο την Κινέτα Αττικής.
Ο αγώνας, αποτελεί τον τελευταίο γύρο ....

του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος, ενώ προσμετρά στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος, καθώς και στο Έπαθλο Νέων.
Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 96,9 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 35,10 είναι αγωνιστικά και τα 61,8 ανήκουν στην απλή διαδρομή. Υπενθυμίζουμε, πως το service area, θα φιλοξενηθεί στον Προαστιακό Σταθμό Κινέτας, όπου θα βρίσκονται ο πρώτος και τελευταίος Σταθμός Ελέγχου Χρόνου, ενώ το Hotel Siagas, που βρίσκεται στο 62ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, θα αποτελεί το επίκεντρο του Ράλλυ, όπου θα στεγαστούν η Γραμματεία και το Γραφείο Τύπου.
Οι συμμετοχές του αγώνα, έφτασαν τις 35, αριθμός θετικός αν σκεφτούμε την δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Πολυπληθέστερη κλάση του 38ου Ράλλυ Μαύρο Ρόδο Sprint, είναι η Α/5 που συγκεντρώνει 7 συμμετέχοντες, ενώ ακολουθούν οι κλάσεις Ν/4 και Ε/11 που έχουν 6 συμμετοχές, τη στιγμή που η Α/8 συγκέντρωσε 5 συμμετοχές. Από τις συμμετοχές των υπόλοιπων κλάσεων, 5 αυτοκίνητα ανήκουν στην κλάση Α/6, 2 αυτοκίνητα στην κλάση Ε/9, ενώ οι κλάσεις Τ/8, Ε/12 και Ε/10 έχουν από μία συμμετοχή.
Αξίζει να τονίσουμε, ότι το 38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο Sprint θα καλυφθεί και ραδιοφωνικά, από τον ΣΚΑΪ 100,3 , με σύνδεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και με αναφορές στη διεξαγωγή του, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Η Α.Λ.Α. είναι πανέτοιμη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη Ράλλυ Μαύρο Ρόδο υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, πάντοτε στο πνεύμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε και οι αγωνιζόμενοι να προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των θεατών που όλοι ελπίζουμε πως θα βρεθούν στις χωμάτινες "κερκίδες" της Κινέτας.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με πρόγραμμα, ωράριο, δηλώσεις συμμετοχής κλπ., μπορείτε να πληκτρολογήσετε την ιστοσελίδα της Λέσχης (www.ala-racingclub.gr), ή να τηλεφωνήσετε στο 210 6923180.
Επισυνάπτεται η κατάσταση συμμετοχών

Η Οργανωτική Επιτροπή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου