Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.

Η "ετεροχρονισμένη" αυτή ανακοίνωση  δημοσιεύεται για γενικούς  ενημερωτικούς λόγους ενάμιση σχεδόν μήνα μετά, στις 12 Δεκεμβρίου, δηλαδή σε χρόνο που έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκηρύξεις και αγώνες του 2013, και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Αρχές, Σύνδεσμοι, Λέσχες-Α.Σ., συμμετέχοντες και χορηγοί), ετοιμάζονται και κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.


ΠΡΟΣ:  ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΥΠ' ΟΨΙΝ Δ.Σ.,  2/11/2013


      ΘΕΜΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
 

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
  ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ (ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ) ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.
  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ







ΣΗΜΕΙΩΣΗ AutoCLASSIC: Η επιστολή παραίτησης  εστάλη με e-mail στον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου στις 2 Νοεμβρίου. Το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση στις 7/11, ομόφωνα αποφάσισε να ΜΗΝ κάνει δεκτή την παραίτηση του μέλους του, και να το καλέσει σε συζήτηση επί του θέματος. Στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση στις 14/11, το μέλος του Δ.Σ. Δ.Π. επέμεινε στην παραίτησή του, για τους προαναφερθέντες λόγους. Τη θέση του παραιτηθέντος μέλους στο επταμελές Δ.Σ. καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών των αρχαιρεσιών του Οκτωβρίου 2012 κ. Α. Μελιγκώνης, ή, σε περίπτωση κωλύματος, ο δεύτερος επιλαχών κ. Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου