Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Λ.Α.Μ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ: 15ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΣΕΡΡΩΝ, 25-26/5/2013 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών (Λ.Α.Μ.Σ.) διοργανώνει στις 25-26/05/2013 το 15ο Ράλλυ Σπριντ Σερρών. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος, θα διεξαχθεί στη γνωστή πλέον πανέμορφη διαδρομή από Ελαιώνα προς Α.Βροντού, μήκους 20,4 χλμ.

Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ και προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και στο Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος (Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.).

Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στην Πίστα Καρτ (Πάρκο Ομόνοιας), από τις 15:00 – 18:00.

Η εκκίνηση του πρώτου σκέλους του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 26 Μαϊου στις 11:00 από τη διασταύρωση του Ελαιώνα, ενώ το δεύτερο σκέλος θα ξεκινήσει στις 13:00 πάλι από το ίδιο σημείο.

Το Service Park θα βρίσκεται πριν από την αφετηρία της ειδικής όπου και θα μπορούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να κάνουν, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σκέλους του αγώνα, οποιαδήποτε επισκευή χρειαστούν.

Οι απονομές στους νικητές του αγώνα θα πραγματοποιηθούν στην Πίστα Καρτ στις 16:00.

Οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ειδική θα κλείσει στις 10:00, δηλαδή μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει πάλι μόνο για μισή ώρα μετά το τέλος του πρώτου σκέλους

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 21:00. Οι συμμετοχές θα πρέπει να συνοδεύονται από την κατάθεση του παραβόλου συμμετοχής 180€

Η Λ.Α.Μ.Σ. θέλοντας, όπως πάντα άλλωστε επιδιώκει, να συμβάλλει στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι αγωνιζόμενοι να συμμετέχουν στους αγώνες προσφέρει την φιλοξενία των πληρωμάτων στο ξενοδοχείο Elpida Resort Spa.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα ακόλουθα τηλέφωνα:

κιν. 6973333418 (κ.Δημητρίου Αλέξανδρος)

καθώς επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση της λέσχης:

www.lams.gr και στο e-mail: grammateialams@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου