Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΑΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΟΥ ΟΜΑΕ


Ο ΣΟΑΙΣΤΑ κατόπιν μελέτης των εξαγγελιών της νεοαναγνωρισθείσας ΟΜΑΕ σχετικά με τον τρόπο έκδοσης δελτίου αθλητού αγώνων αυτοκινήτου έχει να υποδείξει τα παρακάτω
 τα οποία αποτελούν και τις θέσεις του
·         Οι συμμετέχοντες αμιγώς σε εκδηλώσεις regularity και track days δεν έχουν υποχρέωση έκδοσης δελτίου αθλητού το οποίο τους δεσμεύει σε εγγραφή σωματίου και αυτομάτως τους αποκλείει από αντίστοιχες εκδηλώσεις λεσχών της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ ή των ιδιωτικών πιστών (track day-time trial) όπου ο οποιοσδήποτε ιδιώτης μπορεί να οδηγήσει με το κρατικό του δίπλωμα βάσει του Κ.Ο.Κ.
·         Οι συμμετέχοντες σε αγώνες sporting ορθά έχουν υποχρέωση να ακολουθήσουν το νέο τρόπο έκδοσης δελτίου αθλητού για την σωστή ασφάλισή τους εκτός του σημείου που αναφέρεται στο έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ» η φράση «δεν θα συμμετάσχω σε εκδηλώσεις αυτοκίνητου-καρτ που δεν είναι εγκεκριμένες από την ΟΜΑΕ» να αντικατασταθεί με την  «δεν θα συμμετάσχω σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου με κανονισμούς FIA που δεν είναι εγκεκριμένοι από την ΟΜΑΕ»
·         Επίσης ο ΣΟΑΙΣΤΑ θέτει εαυτόν ως γέφυρα και ζητεί άμεση επαφή και συνεργασία της ΟΜΑΕ με την Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ (εκπρόσωπος FIVA) και την ΕΛΠΑ (εκπρόσωπος FIA) στους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων όσο αναφορά τις ημερομηνίες και τρόπο διεξαγωγής (sporting + regularity) π.χ. Ιστορικό Ακρόπολις-Τατόι-Ριτσώνα κτλ.
Τα παραπάνω θα βοηθήσουν τους χομπίστες gentlemen drivers των ιστορικών αυτοκινήτων να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και αγώνες του χώρου προσφέροντας θέαμα και ιστορία.

Το ΔΣ του ΣΟΑΙΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου