Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2013


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ “AUTO CLASSIC” ΚΑΙ ΤΟΥ “AUTOSPORT GREEK RACING ANAZHTEI ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ , ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΣΤΙΣ 28/4



Η ομάδα των "AUTO CLASSIC" και "AUTOSPORT GREEK RACING" ζητά χορηγία για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2013 όπου θα συμμετάσχει στην κατηγορία ΕΕ12 με την γνωστή BMW MDTM των 350 Hp και 1000 kg και οδηγό τον «Dobermann» (Δημήτρη Παπανδρέου).
  Η χορηγία αυτή θα είναι χαμηλού κόστους, γιατί η επιδίωξη της ομάδας είναι απλώς η μερική κάλυψη των εξόδων κάθε αγώνα.
  Το ποσό της χορηγίας θα «επιστραφεί» στην εταιρεία του χορηγού, με ανταποδοτικό τρόπο: Με διαφημίσεις των προϊόντων της στα blogssites και στα περιοδικά μας! Έτσι, μαζί με τα δελτία Τύπου και τις εμφανίσεις της φίρμας πάνω στο αυτοκίνητο, ο χορηγός θα διαφημίζεται και θα προβάλλεται με πραγματικά πληθωρικό και εντυπωσιακό τρόπο.
  Το «deadline» για όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας, είναι περιορισμένο (σε πρώτη φάση), δηλαδή μέχρι την Δευτέρα 22/4 το απόγευμα έτσι ώστε να γίνει δυνατόν να δηλώσουμε συμμετοχή με το όνομα του χορηγού για την ανάβαση Κύμης (η λήξη των συμμετοχών πήρε παράταση για την Δευτέρα). Φυσικά, ακόμα και αν δεν συμμετάσχουμε στην Κύμη μπορεί να γίνει συμφωνία για το υπόλοιπο Πρωτάθλημα (5 αγώνες) ή και για τους αγώνες Ταχύτητος.
  Παρακαλούμε θερμώς επικοινωνήστε μαζί μας αποκλειστικά στο e-mailpapandre@otenet.gr και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου