Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DRAG DAY ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  Για δεύτερη φορά , το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου η Pro Action σε συνεργασία με την τοπική λέσχη του Πύργου (Αολαπ) διοργάνωσε το τελευταίο drag day πριν από την καλοκαιρινή διακοπή στο αεροδρόμιο του Επιταλιου στον Πύργο.
  Παρά τον πολύ ζεστό καιρό όπου επικράτησε πάνω από 1000 θεατές παρακολούθησαν περίπου 70 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες να μάχονται στα 402μ.
  Η οργάνωση και ροη ήταν για άλλη μια φορά άψογη και όλοι έκαναν από 4 περάσματα κάθε μέρα.
  Στα αυτοκίνητα σημειώθηκαν πολλοί αξιόλογοι  χρόνοι ενώ ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός και κράτησε μέχρι και το τελευταίο πέρασμα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.
  Στις μοτοσυκλέτες έγιναν αρκετά δυνατά περάσματα από πολλούς οδηγούς χωρίς να υπάρχει κατάταξη στο τέλος  μιας και η διαδικασία πλέον γίνεται υπό μορφή προπόνησης δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς αγωνιζόμενους του πρωταθλήματος να έρθουν με τα αγωνιστικά τους να δοκιμάσουν η να ρυθμίσουν για τους επομένους αγώνες ενώ παράλληλα πολλοί οδηγοί μπαίνουν για πρώτη φορά με ασφάλεια να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους και αργότερα γιατί όχι να γίνουν και αυτοί κανονικοί αγωνιζόμενοι.

  Μετά το τέλος των περασμάτων της Κυριακής έγιναν και οι απονομές με αρκετό κόσμο να χειροκροτεί τους οδηγούς και το ραντεβού για το επόμενο drag day δόθηκε για τις αρχές ου Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου